• Посилання скопійовано

Внесено зміни до Положення про порядок реєстрації та ліцензування банків

Нацбанк затвердив зміни до Положення про порядок реєстрації та ліцензування банків, відкриття відокремлених підрозділів

Внесено зміни до Положення про порядок реєстрації та ліцензування банків

Зміни затверджені постановою Нацбанку від 13.02.2017 р. № 10.

Постанова №10 врегульовує питання відкриття банками пунктів дистанційного обслуговування на території військових частин, сіл та селищ, а також удосконалює норми щодо права банку тимчасово призупиняти діяльність філії/відділення, наприклад, для здійснення ремонтних робіт.

Зокрема, Постановою № 10 передбачені наступні зміни:

- визначено право банку створювати пункти дистанційного обслуговування на території сіл і селищ, військових частин в структурі банку/філії/відділення;

- визначено форму повідомлення банком Національного банку України про початок роботи пункту дистанційного обслуговування;

- визначено право банку тимчасово призупинити діяльність філії/відділення на підставі рішення уповноваженого органу банку на строк не більше шести місяців.

Постанова набирає чинності з 15 лютого 2017 року.

Джерело: Нацiональний банк України

Рубрика: Фінанси і банки/Банки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Банки»