• Посилання скопійовано

АРІФРУ презентує оновлене програмне забезпечення для формування та подання звітності емітентами до НКЦПФР

АРІФРУ (Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України) розробило і впровадило оновлене програмне забезпечення — SimpleReports для формування звітності емітентами до НКЦПФР (Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку). Основним нововведенням стала можливість формування особливої інформації емітентами цінних паперів.

В оновленій програмі реалізовано функцію перегляду і корегування помилок, які виникають під час формування двох типів звітності. При цьому модулі перевірки включають у себе повноцінний набір фільтрів, які застосовуються прийомною програмою НКЦПФР. Така функція дозволяє користувачам корегувати можливі помилки ще на стадії заповнення і одразу подавати правильно оформлені документи до Комісії.

«Поєднання квартальної звітності та особливої інформації емітентів цінних паперів в одній програмі SimpleReports робить трудомістку процедуру подання звітності простою та зручною для користувачів. Також використання оновленого програмного забезпечення відтепер не потребує ведення реєстраційних ключів, — зазначив начальник відділу інформаційних технологій АРІФРУ Володимир Чуб. — У лютому ми плануємо презентувати оновлену версію програми вже для формування річної звітності емітентами цінних паперів відповідно до змін законодавства».

Тепер на інтернет-порталі АРІФРУ www.smida.gov.ua для зручності користувачів у вільному доступі розміщено оновлене програмне забезпечення для формування квартальної звітності та особливої інформації.

 

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»