• Посилання скопійовано

Фондові біржі повинні неухильно дотримуватися чинного законодавства

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) висловлює свою позицію щодо можливих ризиків для учасників ринку та інвесторів, пов’язаних з незабезпеченням здійснення торгівлі цінними паперами на фондових біржах на постійній основі

У зв’язку з численними зверненнями учасників ринку цінних паперів та їхньою занепокоєністю регулятор повідомляє, що у разі виявлення будь-якого факту зупинення фондовими біржами торгів на підставах, що не передбачені чинним законодавством про цінні папери та/або Правилами діяльності таких бірж, Комісією будуть вжиті відповідні санкції, передбачені законодавством про цінні папери та Кодексом про адміністративні правопорушення.
Наголосимо, що подібні дії окремих фондових майданчиків можуть спричинити зниження довіри до вітчизняних фондових бірж як до професійних учасників цього ринку, створити певні труднощі для інвесторів і негативно вплинути на стан інвестиційної привабливості вітчизняного фондового ринку загалом.

Джерело: Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»