• Посилання скопійовано

Коли у ПриватБанку зʼявиться можливість купівлі валюти онлайн?

ПриватБанк запустить безготівкову продаж валюти через Приват24 в межах встановленого НБУ ліміта після проведення необхідних налаштувань сервіса

Коли у ПриватБанку зʼявиться можливість купівлі валюти онлайн?

ПриватБанк проводить необхідні налаштування сервісу безготівкового валютообміну з урахуванням вимог регулятора та лімітів проведення операцій для скорішого відновлення послуги купівлі продажу валюти через Приват24. Як повідомив директор Департаменту ринків капіталу ПриватБанку Антон Коваленко, банк підтримує дії НБУ, спрямовані на подальшу лібералізацію валютного ринку та дії, спрямовані на мінімізацію множинності обмінних курсів.

ПриватБанк відновлює безготівкову продаж валюти прозоро та в межах етичних норм, щоб не створювати тиску на золотовалютні резерви України та потенційного навантаження на ринок через різницю курсів.

***

Читайте також: НБУ послабив «воєнні» валютні обмеження для безготівкової купівлі валюти (поки що для фізосіб)

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»