• Посилання скопійовано

Фінансова піраміда «МММ-2011» розвалилася: всі гроші вивезені в невідомому напрямку

У всіх філіях фінансової піраміди МММ-2011, заснованої Сергієм Мавроді, повністю припинені виплати внесків, пишуть "Комментарии".

Як повідомляють десятники і сотники даної піраміди, надійшло розпорядження про повне припинення виплат як виграшів, так і внесків учасників даної піраміди, пише видання "Юрист онлайн".

У терміновому порядку припиняють свою роботу офіси та осередки системи МММ-2011, всі готівкові кошти, що знаходилися в офісах представництв МММ-2011, в терміновому порядку були вивезені в невідомому напрямку, карткові рахунки обнулені і заблоковані.

Як повідомляють самі учасники системи, зв’язок з так званими десятниками і сотниками системи повністю втрачено, виплати дійсно припинені. У випадку, коли все ж вдається зв’язатися з адміністраторами піраміди, вкладники отримують однакову відповідь "Піраміда розвалилася, всіх попереджали, грошей немає і не буде".

Заяви про те, що все всім платиться і піраміда функціонує, не відповідають дійсності. За словами учасників, вкладники, які встигли забрати свої гроші, втратили до 90% внеску.

Як стало відомо виданню, засновник піраміди Сергій Мавроді визнав факт призупинення виплат.

"У зв’язку з призупиненням виплат виграшів просимо всіх учасників системи не піддаватися паніці і звернутися до своїх десятників для забезпечення повернення внесків. Точні терміни можна уточнити у своїх десятників", - написав Мавроді в своєму блозі.

У той же час, вкладники з різних міст України пишуть на форумах і на сторінках Facebook про масове закриття офісів МММ-2011 в регіонах. Також масово звучать заяви про відмову МММ-2011 повернути внески.

Рубрика: Фінанси і банки/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»