• Посилання скопійовано

Фіндопомога потрапляє під 150-тисячне обмеження

Обмеження готівкових розрахунків фізособи з підприємством (підприємцем) стосуються розрахунків за угодами, предметом яких є будь-які матеріальні та нематеріальні блага, які можуть бути оцінені в грошовій формі, розрахунків за договорами, надання або повернення позики

Фіндопомога потрапляє під 150-тисячне обмеження

Предельная сумма расчетов наличными физлица с предприятием (предпринимателем) в течение одного дня за товары (работы, услуги), согласно постановлению Нацбанка, составляет 150 000 гривен.

Предприятия (предприниматели) имеют право осуществлять расчеты наличными с физлицами в пределах 150 000 гривен в течение одного дня по одному или нескольким платежным документам.

Требования об ограничении наличных расчетов физлица с предприятием (предпринимателем) касаются расчетов по сделкам, предметом которых являются любые материальные и нематериальные блага, которые могут быть оценены в денежной форме, расчетов по договорам, предоставления или возврата займа, в том числе за выплаченную и возвращенную возвратную финансовую помощь.

Письмо ГФСУ от 21.07.2014 г. № 25/6/99-99-22-06-03-15/415.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Фінанси і банки/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»