• Посилання скопійовано

Затверджено форму Повідомлення про укладання форвардного або ф’ючерсного контракту

Порівняння цін проводиться на підставі інформації про форвардні або ф’ючерсні ціни на найближчу до дати укладення відповідного форвардного або ф’ючерсного контракту дату, за умови, що платник податків повідомить ДФС про укладення такого контракту. Форму такого Повідомлення затвердив Мінфін

Затверджено форму Повідомлення про укладання форвардного або ф’ючерсного контракту

Нагадаємо, що 1 січня 2017 набрав чинності Закон № 1797-VІІІ. Відповідно до прийнятих змін порівняння цін проводиться на підставі інформації про форвардні або ф’ючерсні ціни на найближчу до дати укладення відповідного форвардного або ф’ючерсного контракту дату (за умови, що платник податків повідомить центральний орган виконавчої влади, що реалізує податкову та митну політику, про укладення такого контракту засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог закону щодо електронного документообігу та ЕЦП протягом 10 робочих днів з дня укладення відповідного форвардного або ф’ючерсного контракту).

Форма такого повідомлення власне й затверджена наказом Мінфіну від 03.07.2017 р. №621.

Завантажити Повідомлення про укладання форвардного або ф’ючерсного контракту>>

Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування. Точна дата публікації поки що невідома.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»