• Посилання скопійовано

Жінкам не треба поспішати ставати на військовий облік (чекаємо на зміни)

За словами заступниці міністра оборони, робота над спрощенням порядку постановки жінок на військовий облік триває. Але поки не відомо, що планують змінити

Жінкам не треба поспішати ставати на військовий облік (чекаємо на зміни)

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр на своїй сторінці у фейсбуці розповіла про долю змін у військовому обліку для жінок у 2022 році.  

«Протягом 2022 року триватиме перехідний період. Зараз ведеться робота над спрощенням порядку постановки на облік, вивчається питання пріоритетності професій споріднених з військово-обліковими спеціальностями. Тож, будуть зміни, про які Міноборони обов’язково повідомить", - зазначила вона.

Також Г. Маляр зауважила, що "штрафів протягом 2022-го не буде. Зараз це питання також вивчається на предмет можливих змін".

***

Читайте також 

***

А найбільша спільнота бухгалтерів в Україні – у нашій групі на Facebook

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»