• Посилання скопійовано

Як уникнути примусової праці під час воєнного стану?

Мінсоцполітики навело 10 правил безпеки як уникнути примусової праці під час воєнного стану

Як уникнути примусової праці під час воєнного стану?

З нагоди відзначення 30 липня Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, Мінсоцполітики розпочинає інформаційну кампанію з питань протидії торгівлі людьми, в тому числі під час війни. До кампанії долучається Управління Держпраці в області.

Фахівці Управління відвідують підприємства, установи та організації регіону з метою попередження про ризики потрапляння в ситуацію торгівлі людьми.

Інспектори праці Управління Марина Шевченко, Юлія Віхтоденко та Ірина Іващенко провели низку інформаційних заходів для працівників і роботодавців сфери громадського харчування та обслуговування населення Черкащини, які мають найбільші ризики використання примусової праці. Учасників заходу попереджено про ризики неофіційної зайнятості та надано пам’ятки Мінсоцполітики:

Джерело: Держпраці у Черкаській області

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»