• Посилання скопійовано

Держзайнятості просить від роботодавців дані щодо поточних та перспективних потреб підприємств у працівниках

Державна служба зайнятості у листопаді проведе опитування роботодавців з метою визначення поточних та перспективних потреб підприємств у працівниках, затребуваних професіях та навичках

Держзайнятості просить від роботодавців дані щодо поточних та перспективних потреб підприємств у працівниках

Упродовж листопада 2023 року  Державна служба зайнятості спільно з Федерацією роботодавців України за підтримки Helvetas Swiss Intercooperation проводить опитування роботодавців з метою визначення поточних та перспективних потреб підприємств у працівниках, затребуваних професіях та навичках.

Участь роботодавців в опитуванні є надважливою, оскільки надана інформація дасть можливість:

  • мати розуміння щодо кадрових потреб підприємств для забезпечення перемоги та післявоєнного відновлення економіки та ринку праці;
  • наблизити сферу освіти до реальних потреб ринку праці та забезпечити роботодавців персоналом відповідної кваліфікації;
  • оптимізувати витрати державних коштів на освіту та планування ресурсів для післявоєнної відбудови країни;
  • вести виважену та цілеспрямовану регіональну політику.

Отримані відповіді дозволять проаналізувати: стан підприємств, перспективи галузевого розвитку, затребуваність навичок за професіями, перспективні потреби у професіях та навичках, оцінити можливості та існуючі бар’єри на ринку праці для соціально вразливих груп та осіб з особливими потребами.

Пропонуємо роботодавцям долучитися до опитування, адже воно здійснюється з метою вивчення їхніх кадрових потреб та є частиною соціальної відповідальності бізнесу. 

Опитування проводитиметься на платформі онлайн-опитувань Державної служби зайнятості. Роботодавці отримають особисте запрошення для участі в заході.

Шановні роботодавці! Ми хочемо надавати вам якісні послуги та допомагати підбирати працівників, яких ви потребуєте!

Джерело: Державна служба зайнятості

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»