• Посилання скопійовано

Уточнено механізм нарахування зарплат на прифронтових територіях

Раніше перелік працівників погоджувався з відповідною обласною військовою адміністрацією. Тепер щоб цей процес відбувався більш оперативно, такий перелік погоджуватимуть районні військові адміністрації

Уточнено механізм нарахування зарплат на прифронтових територіях

Кабмін вніс розроблені Мінреінтеграції зміни до постанов від 25.04.2023 №391 і від 25.08.2023 №928.

Ці документи стосуються механізму підвищення зарплат працівникам, які працюють в умовах інтенсивних обстрілів на території активних бойових дій. Йдеться і про державних службовців, і про працівників державних установ.

Раніше перелік працівників погоджувався з відповідною обласною військовою адміністрацією. Тепер щоб цей процес відбувався більш оперативно, такий перелік погоджуватимуть районні військові адміністрації.

Пропозиції змін щодо вдосконалення такого механізму розглядалися на засіданні Коордштабу з питань деокупованих територій під головуванням Віцепрем’єрки Ірини Верещук.

Джерело: Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»