• Посилання скопійовано

Деякі вимоги до організації будівельних майданчиків

Приміщення чи установки для вживання питної води, особливо в літню спеку, мають бути облаштовані на відстані не більше ніж 75 м по горизонталі й не більше ніж 10 м по вертикалі від робочих місць

Деякі вимоги до організації будівельних майданчиків

Технічну консультацію на робочих місцях будівельної організації у Запоріжжі провели посадовці відділу з питань безпеки праці центрального регіону управління інспекційної діяльності у Запорізькій області.

Вони нагадали, що під час робіт на будівельному майданчику роботодавець повинен забезпечити працівників санітарно-побутовими приміщеннями (гардеробними, душовими, умивальними, сушильними для одягу і взуття, приміщеннями для обігрівання, вживання їжі та відпочинку, для особистої гігієни жінок, туалетами тощо), питною водою й медичним обслуговуванням згідно з чинними нормативами та колективним договором. На будівельних об’єктах необхідно мати аптечки з медикаментами, ноші, шини для фіксації та інші засоби надання першої долікарської допомоги.

Приміщення чи установки для вживання питної води, особливо в літню спеку, мають бути облаштовані на відстані не більше ніж 75 м по горизонталі й не більше ніж 10 м по вертикалі від робочих місць. Виробничі та санітарно-побутові приміщення, місця відпочинку, проходи для людей, робочі місця на будівельних майданчиках необхідно розташовувати за межами небезпечних зон.

Джерело: Державна служба з питань праці

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»