• Посилання скопійовано

Зʼявилися нові рахунки для сплати ЄСВ для м. Києва

Реквізити рахунків для сплати ЄСВ по м. Києву, які діють з 1 лютого 2023 року, розміщені на субсайті Головного управління ДПС у м. Києві

Зʼявилися нові рахунки для сплати ЄСВ для м. Києва

Головне управління ДПС у м. Києві, з метою попередження помилкової сплати коштів єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на неналежні рахунки, інформує, що з 01 лютого 2023 року сплата єдиного внеску здійснюється на рахунки 3556, які відкриті на ім’я Головного управління ДПС у м. Києві за 201-204 символами звітності.

Реквізити рахунків для сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування по м. Києву, які діють з 01 лютого 2023 року, розміщені на субсайті Головного управління ДПС у м. Києві в розділі «Рахунки для сплати платежів» за посиланням.

***

Читайте також: З 1 лютого запрацюють нові рахунки з ЄСВ для Києва

Джерело: ДПС у м. Києві

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»