• Посилання скопійовано

Внесено зміни до плану комплексних перевірок на 2017 рік

Мінекономрозвитку внесло зміни до Плану комплексних планових заходів державного нагляду (контролю) органів державного нагляду (контролю) на 2017 рік

Внесено зміни до плану комплексних перевірок на 2017 рік

Мінекономрозвитку наказом від 11.08.2017 р. № 1200 вніс зміни до Плану комплексних планових заходів державного нагляду (контролю) органів державного нагляду (контролю) на 2017 рік, затвердженого наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі  від 15.11.2016 р. № 1909.

Змін зазнав перелік підприємств (установ, організацій), які підлягатимуть перевіркам (додаток до Плану). В новій редакції викладено деякі з його пунктів.

Ознайомитися зі змінами можна тут
(завантажити)>>

Загалом у План увійшло понад 48 тисяч компаній різних форм власності, з різних секторів економіки та з різними ступенями ризику.

Завантажити оновлений План перевірок
(в форматі XLS), 21 Mb >>

Нагадуємо, що План не стосується  перевірок фіскальною службою, а лише перевірок органів державного нагляду (ДФС до таких органів не належить).

Згідно з ч. 2 ст. 4 Закону №877-V, якщо суб’єкт господарювання на відповідний плановий період включений до планів здійснення заходів державного нагляду (контролю) одночасно кількох органів держнагляду, то відповідні планові заходи здійснюються такими держорганами комплексно. Тобто одночасно всіма органами держнагляду, до планів перевірок яких включено суб’єкта господарювання.

Комплексна перевірка відбувається у визначений термін один раз на рік, а усі органи контролю, які запланували перевірити даного суб’єкта, можуть його перевірити виключно у визначені дати.

Востаннє зміни до Плану вносилися наприкінці 2016 року, про що ми писали тут>>

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»