• Посилання скопійовано

Особливості обміну даними між судом та учасником судового процесу у Е-суді

З комп’ютерної програми «Д-3» до електронного кабінету користувача Електронного суду передаються окремі типи електронних примірників документів у справі. Докладніше про них - далі у новині

Особливості обміну даними між судом та учасником судового процесу у Е-суді

Нещодавно ми розповідали, який зміст має квитанція про доставку документів користувачу в Е-суді.

Зокрема, у квитанції наводиться перелік (опис) документів, що були надіслані. У ньому зазначається повний перелік документів, приєднаних до заяви, із вказанням назви файлів та їх ідентифікатора в системі і відповідними файлами підпису відправника.

А тепер Електронне судочинство  у своєму Телеграм-каналі зупинилася на особливостях обміну даними між судом та учасником судового процесу через Е-суд.

Зокрема, електронні примірники документів у справах, які були створені в Автоматизованій системі документообігу суду (АСДС), та прикріплені до них скановані матеріали (файли) передаються до бази даних «Електронного суду» в автоматичному режимі за таким маршрутом:

АСДС → Центральна база даних →Електронний суд.

З комп’ютерної програми «Д-3» до електронного кабінету користувача Електронного суду передаються такі типи електронних примірників документів у справі:

  1. реєстраційна картка вхідного документа;
  2. реєстраційна картка вхідної електронної пошти;
  3. протоколи автоматизованого розподілу справи (повторного, визначення слідчого судді тощо);
  4. судові рішення;
  5. документи, що переведені до технологічного статусу «Оригінал»;

Для електронних примірників документів, які створювались в АСДС за допомогою текстового редактора, при переведенні до технологічного статусу «Оригінал» формується відповідна HTML-форма. Така форма завантажується до відповідного файлового сховища, з якого відбувається її вивантаження у разі відкриття документа в електронному кабінеті. 

Таким чином, помилка «Документ у процесі завантаження…» може виникати внаслідок технічних недоліків у процесі вивантаження HTML-форми відповідного документа зі сховища або її відсутності в останньому.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»