• Посилання скопійовано

Надходження з ЄСВ у 2019 році будуть розподіляти за новими пропорціями

Уряд збільшив частку на страхування у зв'язку з втратою працездатності та зменшив частку на страхування на випадок безробіття

Надходження з ЄСВ у 2019 році будуть розподіляти за новими пропорціями

Кабмін постановою від 27.12.2018 р. №1142 затвердив нові розміри пропорцій розподілу єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Зокрема, рішенням передбачено збільшення частки єдиного внеску, що спрямовується на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та від нещасного випадку на виробництві (з 9,1472 до 9,3759), за рахунок зменшення частки цього внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття (з 5,2313 до 5,0026).

Прийняте рішення дозволить затвердити бездефіцитний бюджет Фонду соціального страхування України на 2019 рік та забезпечити вчасно і в повному обсязі здійснення страхових виплат та надання соціальних послуг.

Ця постанова набирає чинності з 1 січня 2019 року.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»