• Посилання скопійовано

ВАЖЛИВО! Плани перевірок Держпраці на 2018 рік

Регіональні відділення Держпраці оприлюднили плани проведення планових перевірок госпсуб'єктів на 2018 рік (окрім Дніпропетровської, Донецької та Луганської)

ВАЖЛИВО! Плани перевірок Держпраці на 2018 рік

Ознайомитися з планами перевірок на наступний рік за всіма областями (крім Дніпропетровської, Донецької, Луганської областей - станом на 01 грудня 2017 р. вони поки що не оприлюднили свої плани) можна у переліку нижче.

Повноваження Держпраці у Київській області поширюються як на територію Київської області, так і м. Києва, тому киянам слід шукати себе у списку по області. 

Звертаємо увагу! Ці плани не стосуються проведення перевірок з питань трудового законодавства. У всіх внутрішніх наказах на проведення планових перевірок Держпраці на 2018 рік вказано, що їх розроблено відповідно до Закону про держнагляд та Закону про охорону праці. 

Крім того, якщо відкрити плани, в них обов'язковим реквізитом є предмет здійснення перевірок. Ним є дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки. Тобто питань трудового законодавства ці перевірки не стосуються. 

Для перевірок з питань трудового законодавства (виїзні перевірки) повинен бути складений індивідуальний графік. Але за порядком не вказано про його оприлюднення.

Нагадуємо також, що Наказом Державної регуляторної служби України від 16.11.2017 р. №139 затверджено План здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2018 рік. Загалом до Плану комплексних перевірок на 2018 рік увійшло 27 171 компаній різних форм власності, з різних секторів економіки та з різними ступенями ризику. Дізнатися, кого планують перевірити у 2018  році - можна тут>>

***

Читайте також:

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»