• Посилання скопійовано

УВАГА! Нові рахунки для сплати податків та зборів – тепер за всіма областями!

За повідомленням територіальних органів Держказначейства, з 01.10.2019 до 31.10.2019 рр. діє перехідний період, а з 01.11.2019 р. – рахунки за стандартом IBAN будуть діяти у постійному режимі. Але за офіційним повідомленням ДПС дата переходу - 1 жовтня

УВАГА! Нові рахунки для сплати податків та зборів – тепер за всіма областями!

Як ми повідомляли раніше, з 1 жовтня запроваджуються нові рахунки для сплати податків та зборів. 4 вересня нові рахунки були оприлюднені для всіх областей. Їх перелік дивіться нижче.

При цьому територіальні органи Держказначейства наголошували, що з 01.10.2019 до 31.10.2019 рр. діє перехідний період, а з 01.11.2019 р. – у постійному режимі. 

Зверніть увагу! 16 вересня з'явилася офіційна інформація від ДПС. За нею саме з 1 жовтня 2019 року змінюються реквізити рахунків для сплати податків і зборів у зв’язку з їх відкриттям відповідно до вимог стандарту IBAN. Але про перехідний період до 1 листопада в ній не говориться. До того ж нічого не вказано про оновлення інформації в Е-кабінеті.

 

 

UPD_27/09/2019

Держказначейство повідомило про введення нових рахунків СЕА ПДВ й СЕА РП та СЕ з 10 жовтня. Але за реквізитами слід звертатися до ДПС. Про це читайте у нашій новині.

***

Читайте також:

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»