• Посилання скопійовано

Перехід на іншу групу через збільшення обсягу доходів – тільки з ІІІ кварталу

Податківці наголосили, що перейти на ІІ групу через збільшення розміру граничного доходу можна тільки з наступного кварталу

Перехід на іншу групу через збільшення обсягу доходів – тільки з ІІІ кварталу

ДПС у Київській області інформує, що з Рішеннями органів місцевого самоврядування щодо встановлених місцевих податків та зборів на відповідній території платники податків можуть ознайомитись на вебпорталі ДПС України в рубриці «Рішення місцевих рад» або на вебпорталах регіональних органів податкової служби.

Також з метою ознайомлення з рішеннями органів місцевого самоврядування щодо встановлених місцевих податків та зборів  платники податків можуть звернутися до контролюючих органів за його місцезнаходженням або до відповідних органів місцевого самоврядування.

***

Читайте також: Нові ліміти доходів «єдинників» І-ІІІ груп: роз’яснення від ДПС

Джерело: ДПС у Київській області

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»