• Посилання скопійовано

Для переходу на ЄП з ІV кварталу слід подати заяву до 15 вересня (включно)

15 вересня 2023 року буде останнім днем, коли можна подати заяву щодо переходу на ЄП з ІV кварталу 2023 року та розрахунку доходу за попередній календарний рік

Для переходу на ЄП з ІV кварталу слід подати заяву до 15 вересня (включно)

Фахівці Бердичівської ДПІ нагадують фізичним особам - підприємцям, що 15 вересня 2023 року – останній день, коли можна подати:

  • заяву щодо переходу на спрощену систему оподаткування з  ІV кварталу 2023 року та розрахунку доходу за попередній календарний рік;
  • заяву щодо переходу на іншу групу платника єдиного податку з IV кварталу 2023 року.

Звертаємо увагу, що заяву можна подати в електронному вигляді без відвідування Центру обслуговування платників, скориставшись безкоштовним та зручним сервісом ДПС – «Електронний кабінет».

Джерело: ДПС у Житомирській області

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»