• Посилання скопійовано

Карантинні зони в Україні: з'явився новий перелік (оновлено)

Згідно з оновленим списком, у "червону" зону увійшли Кіцманський район Чернівецької області, Луцьк та Тернопіль

Карантинні зони в Україні: з'явився новий перелік (оновлено)

В Україні оновили карантинні зони. Мова йде про "зелену", "жовту", "помаранчеву" та "червону" зони. Повідомляє БРК-Україна.

Про це свідчать дані з інтерактивної карти щодо поділу України на карантинні зони.

Згідно з оновленим списком, з "червоної"* зони були виключені Луцьк і Тернопіль. Зараз вони знаходяться в "помаранчевій" і "зеленій" зонах відповідно. У "червону" зону увійшли Харків, Костопільський район Рівненської та Кіцманський район Чернівецької області.

 

*УВАГА! Оновлення. Спочатку на мапі Харків було позначено червоною зоною, однак згодом  ЦГЗ оновив дані. Харків став зеленим, натомість Луцьк і Тернопіль — червоними. Також зі списку найсуворіших обмежень виключили Костопільський район Рівненської області. Згодом міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу зазначив, що з 8 серпня Луцьк із червоної зони буде переведено до помаранчевої. Тернопіль, у свою чергу, буде переведено до жовтої зони. Але остаточне рішення буде прийняте у вівторок, 11 серпня.

  

В "помаранчеву" зону потрапили Івано-Франківськ, Львів, Чернівці, Рівненський район, Луцький і Любашівський райони Волинської області, Городенківський район Івано-Франківської області, Миколаївський, Перемишльський і Пустомитівський райони Львівської області.

"Жовта" зона включає Прилуки та Ніжин (обидва міста з Чернігівської області). При цьому виключили із зони Хмельницький, Вінницю і Новоград-Волинський.

Інші міста та райони, зокрема і Київ, знаходяться у "зеленій" зоні.

Відзначимо, в регіонах "червоної" зони вводиться заборона на роботу громадського транспорту, відвідування закладів освіти, діяльність кафе та ресторанів.

В "помаранчевої" - заборона розважальних закладів та ресторанів вночі, планової госпіталізації в лікарнях, роботи спортзалів, дитячих таборів.

"Жовта" зона забороняє відвідування будинків престарілих, лікарень, соціальних установ.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»