• Посилання скопійовано

Чи потрібно йти до ТЦК, якщо є право на бронювання: відповідь Міноборони

Закон про мобілізацію, який набуде чинності з 18 травня, зазначає, що всі військовозобов'язані мають уточнити свої дані у ТЦК або за допомогою електронного кабінету, або завітати до ЦНАПу. Це стосується і заброньованих

Чи потрібно йти до ТЦК, якщо є право на бронювання: відповідь Міноборони

Якщо військовозобовʼязаний має право на бронювання, йому все одно потрібно прибути до ТЦК.

Про це заявив речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін, повідомляє РБК-Україна з посиланням на ефір телемарафону.

«Прибути до ТЦК так (потрібно. - Ред.). Тому що закон, який набуде чинності з 18 травня, говорить нам про те, що всі військовозобов'язані мають уточнити свої дані у ТЦК або за допомогою електронного кабінету, або в ЦНАП прийти. Тобто є три варіанти принаймні», – заявив він.

Лазуткін зазначив, що навіть ті, хто не підлягає бронюванню, але має якісь підстави для відстрочки (наприклад, багатодітні батьки), повинні оновити свої дані.

***

Читайте також:

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»