• Посилання скопійовано

В Україні починають евакуацію бізнесу

Гетманцев розповів, як підприємства можуть евакуювати свій бізнес зі зони бойових дій

В Україні починають евакуацію бізнесу

В своєму телеграм-каналі Голова комітету з податкової політики, Д. Гетманцев, розповів, що українські підприємства, що працюють в зоні бойових дій (перелік областей тут) можуть скористатися державною програмою евакуації.

Бізнесу пропонують повністю або частково перевести людей і виробничі потужності в безпечне місце. Зі створенням належних умов робити на новому місці та можливості працевлаштування в КМУ обіцяють допомогти.

Він наголосив, що у Кабміні вирішили розширити наявну програму евакуації та включити до переліку місцевий бізнес.

Скористатися програмою можуть підприємства, які виготовляють їжу, ліки, засоби гігієни, паливо й інші товари першої необхідності. Їм пропонують перебратися в західні області України.

Для евакуації бізнесу слід заповнити на відправити відповідну анкету.

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»