• Посилання скопійовано

Великі інтернет-провайдери та мобільні оператори зможуть забронювати всіх працівників, – Федоров

За словами Федорова, інтернет-провайдери та мобільні оператори зможуть забронювати працівників бригад, щоб суспільство й надалі залишалося на звʼязку. Докладні вимоги до компаній – в інфографіці

Великі інтернет-провайдери та мобільні оператори зможуть забронювати всіх працівників, – Федоров

Великі інтернет-провайдери та мобільні оператори зможуть забронювати всіх працівників – 16 серпня Уряд підтримав зміни до постанови. Про це повідомив Федоров у своєму Телеграм-каналі

Він підкреслив, що аварійні бригади провайдерів та операторів відновлюють телеком-інфраструктуру, щоб попри знеструмлення й обстріли в українців був звʼязок та інтернет. 

Компанії зможуть забронювати працівників бригад, щоб суспільство й надалі залишалося на звʼязку. Докладні вимоги до компаній – в інфографіці. Ключове, що компанії повинні мати статус критично важливого підприємства й виконувати вимоги НЦУ. 

І наостанок Міністр цифровізації зауважив, що Президент поставив завдання стабілізувати мобільний звʼязок та інтернет під час знеструмлень, рішення про бронювання працівників — один із необхідних кроків. Знеструмлення не повинні впливати на базові життєві потреби людей.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»