• Посилання скопійовано

Українцям спростили отримання австралійської візи

Австралія скасувала вимогу до громадян України надсилати оригінал закордонного паспорта до посольства Австралії в Росії та Україні за сумісництвом для оформлення візи. Про це йдеться у повідомленні Міністерства закордонних справ України.

За повідомленням, з 1 травня МЗС Австралії вніс відповідні зміни до процедури оформлення віз для українців.

Тепер, за наслідками розгляду візового клопотання, заявникові надсилатиметься повідомлення про видачу візи, яке він зможе пред’явити авіаперевізнику при вильоті з України.

Персонал авіаліній проводитиме автоматичний контроль наявності дійсної візи у пасажира під час процедури реєстрації на рейс або у пункті транзитного проїзду.

Разом з тим, Посольство Австралії в Росії застерігає, що деякі авіаперевізники можуть продовжувати вимагати візу в паспорті пасажира.

У такому разі необхідну авіаперевізникові інформацію про візовий статус пасажира надає у цілодобовому режимі оперативний пункт департаменту імміграції та громадянства Австралії за телефоном: +61 1300 368 126.

 

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»