• Посилання скопійовано

У 2013 році вкладники Ощадбанку СРСР отримають додаткову компенсацію

Уряд має намір продовжити програму щодо виплати компенсацій вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР для всіх 12 мільйонів осіб, які втратили свої заощадження

Як повідомили «Судово-юридичну газету» в прес-службі Кабміну, про це віце-прем'єр-міністр України — міністр соціальної політики Сергій Тігіпко заявив під час прес-конференції у Запорізькій обласній державній адміністрації.
«При формуванні бюджету на 2013 рік уряд запланує відповідні кошти. Мало того, якщо цього року компенсацію отримають 6 мільйонів осіб, то наступного її отримуватимуть 12 мільйонів вкладників», — зазначив Сергій Тігіпко.
Він також додав, що цього року виплата компенсацій проходить спокійно. «Уряд добре організував виплати компенсацій цього року: не було ні черг, ні паніки. Шість мільйонів колишніх вкладників своєчасно отримають компенсації», — наголосив Сергій Тігіпко.
Віце-прем'єр підкреслив, що виплата компенсацій стала можливою завдяки тому, що уряд забезпечив економічне зростання у країні.

Джерело: Судово-юридична газета

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»