• Посилання скопійовано

Янукович підписав указ про тимчасовий безвізовий режим із Македонією

Президент України Віктор Янукович підписав Указ №473/2012 «Про тимчасове введення безвізового режиму для громадян Республіки Македонія». Про це «Судово-юридичній газеті» повідомили у прес-службі голови держави

З метою розвитку та практичної реалізації принципів добросусідського партнерства між Україною та Республікою Македонія, активізації двосторонніх контактів у всіх сферах відносин і підтверджуючи наміри продовжувати співпрацю у сфері лібералізації режиму взаємних поїздок громадян, Президент постановив:
1. Запровадити на період з 15 серпня 2012 року до 15 березня 2013 безвізовий режим в'їзду в Україну і транзитного проїзду територією України для громадян Республіки Македонія, якщо термін їх перебування в Україні не перевищує 90 днів.
2. Кабінету Міністрів України вжити відповідних заходів.

Джерело: Судово-юридична газета

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»