• Посилання скопійовано

Як зареєструвати РРО дистанційно під час карантину?

Під час карантину всі послуги ДПС надає дистанційно. Під час подання заяви для реєстрації РРО в електронному вигляді копію реєстраційного посвідчення РРО буде надсилатися на адресу електронної пошти

Як зареєструвати РРО дистанційно під час карантину?

Офіс великих платників податків ДПС у зв'язку з прийняттям Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)» повідомляє, що з дня оголошення карантину зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг та строків надання цих послуг, визначених законом.

Від дня припинення карантину перебіг цих строків буде продовжено з урахуванням часу, що минув до його зупинення.

Враховуючи викладене, такі адміністративні послуги, як: Реєстрація реєстратора розрахункових операцій, Реєстрація книг обліку розрахункових операцій, Реєстрація розрахункових книжок надаються в електронному вигляді.

Під час подання заяви в електронному вигляді кожен платник може отримати копію реєстраційного посвідчення засобами електронного зв'язку на адресу власної електронної пошти. Для цього в реєстраційній заяві достатньо зазначити спосіб отримання «в електронному вигляді на електронну пошту».

Важливо! Оригінали реєстраційних посвідчень будуть видані усім великим платникам після завершення дії карантину.

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»