• Посилання скопійовано

Як працюватимуть супермаркети через обмеження транспорту?

Багато з супермаркетів вирішили перейти на відкриття своїх торговельних точок з 09:00

Як працюватимуть супермаркети через обмеження транспорту?

Мережеві оператори Fozzy Group і Novus прийняли рішення скоротити регулярний графік роботи супермаркетів через введення обмежень руху громадського транспорту в деяких містах.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Ми прийняли рішення скорегувати регулярний графік роботи деяких не цілодобових магазинів і зменшили на годину час їх відкриття і закриття. Тепер майже 180 супермаркетів «Сільпо» працюватимуть з 9:00 до 22:00, щоб наші колеги могли безперешкодно дістатися на роботу і додому», – повідомляють у Fozzy Group.

Повідомляється, що новий графік не вплине на доступність товарів і сервіс для покупців.

«Ми активно працюємо, щоб полиці були повними, а на складах була достатня кількість продукції. Актуальні години роботи супермаркетів рекомендуємо дивитися на сайті компанії, є кілька супермаркетів, які закриваються о 21:00 та 21.30», – додала вона.

Прийняв рішення скоротити час роботи своїх магазинів і ритейлер Novus, торгові точки мережі будуть працювати з 9:00 до 22:00.

«Звертаємо вашу увагу, що з введенням додаткових заходів і обмежень руху громадського транспорту компанія Novus вимушено тимчасово змінює графік роботи магазинів мережі», – повідомила компанія на своїй сторінці в Facebook.

Крім того, рітейлер опублікував на своїй сторінці оголошення про пошук постачальників масок і дезінфекторів.

«Шукаємо постачальників: захисних масок, респіраторів, дезінфекційних засобів, безконтактних термометрів... Зменшити ризики інфікування в стінах рідного Novus, а також за його межами можливо тільки за умови наявності необхідного обладнання, а саме захисних масок, респіраторів, дезінфекційних засобів і термометрів», – відзначається в повідомленні.

***

Всі новини на тему коронавірусу дивиться за посилання>>>

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»