• Посилання скопійовано

Функції податкової поділили між іншими органами

Підписано Закон №5083-VI «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо державної податкової служби та у зв'язку з проведенням адміністративної реформи в Україні»

Закон приводить Податковий кодекс у відповідність до Конституції в частині перерозподілу повноважень між Президентом та Кабінетом Міністрів.
Учора Віктор Янукович підписав Закон №5083-VI «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо державної податкової служби та у зв'язку з проведенням адміністративної реформи в Україні», яким перерозподіляються окремі функції податкової між іншими органами. Про деякі аспекти Закону читайте у матеріалі «У зв'язку з адмінреформою депутати перерозподілили функції податкової служби».
Крім того, на думку партнера ЮФ «Закон Перемоги» Юлії Божко, після набрання чинності цим Законом кількість груп платників єдиного податку збільшиться з чотирьох до шести, а також «єдинників» очікують і деякі інші зміни». При цьому вимоги до платників єдиного податку першої — четвертої груп істотно не зміняться.
Нагадуємо, що вчора Президент підписав Закон про мови й одночасно вирішив створити робочу групу для підготовки змін до цього документа. Також голова держави схвалив поповнення КК новою статтею, що встановлює відповідальність за незаконне поводження зі зброєю та вибухонебезпечними матеріалами, і внесення змін до Закону України «Про дорожній рух».

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»