• Посилання скопійовано

Дозвіл на зброю можна буде отримати протягом 30 днів

Раніше термін видачі дозволів не регулювався.

Працівники міліції повинні будуть видавати дозволи на придбання та зберігання зброї протягом 30 днів. За відповідні зміни до закону України «Про міліцію» (щодо обов’язків та прав міліції при забезпеченні дозвільної системи органів внутрішніх справ) №4829 проголосували 252 картки народних депутатів.

Згідно з прийнятим законом, до функцій працівників міліції входить видавати відповідно до законодавства у 30-денний термін дозвіл на придбання, зберігання, носіння, перевезення та використання зброї, спеціальних засобів індивідуального захисту й активної оборони, боєприпасів, вибухових речовин та матеріалів.

Також у 30-денний термін працівники міліції зобов’язані повідомляти про відмову у видачі таких дозволів.

 

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»