• Посилання скопійовано

Дозвільних документів знову побільшає

Верховна Рада України прийняла Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності» з урахуванням пропозицій Президента України, повідомляє інформаційне управління ВР.

Законодавчий акт, зокрема, передбачає розширення Переліку документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності, затвердженого Законом «Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності» (з подальшими змінами), доповнивши його новими документами дозвільного характеру (пункт 1).

При цьому, наголошується у пропозиціях, до Переліку пропонується включити документи дозвільного характеру, необхідність отримання яких вже передбачена законами «Про Червону Книгу України», «Про державну систему біобезпеки при створенні, випробуванні, транспортуванні та використанні генетично модифікованих організмів», «Про природно-заповідний фонд України», «Про відходи» та іншими.

Підтримано також пропозицію, згідно з якою цей закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

Відповідний законопроект зареєстровано за №9394.

 

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»