• Посилання скопійовано

Кетамін дозволили до початку літа

Постанова КМУ від 29.02.2012 р. №248 «Про зупинення дії деяких положень постанови Кабінету Міністрів України від 5 січня 2011 р. №4»

Кабінет Міністрів дозволив ветеринарам використовувати кетамин до 1 червня 2012 року. Про це йдеться у постанові уряду від 29 лютого, оприлюдненій на сайті уряду.

Згідно з документом, Кабмін продовжив відстрочення віднесення кетаміну до психотропних речовин до 1 червня 2012 року.

Нагадаємо, 1 березня міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк зазначав, що постанова Кабміну діятиме або до ухвалення Верховною Радою ветованого президентом закону з урахуванням його зауважень, або до ухвалення нового закону.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович застосував право вето до законопроекту №9021, прийнятого парламентом 12 січня 2012 р., яким передбачався дозвіл фізособам-підприємцям, які здійснюють медичну та ветеринарну практику, використовувати у роботі наркотичні засоби.

У березні 2011 року уряд затвердив відстрочення віднесення кетаміну до психотропних речовин з обмеженням обігу до жовтня, після чого продовжило відстрочення віднесення кетаміну до психотропних речовин до 1 березня 2012 року.

 

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»