• Посилання скопійовано

Держкомпідприємництва не затвердив Мінагрополітики стандарт з низкою додаткових документів на присвоєння номера для маркування продукції

Міністерство аграрної політики та продовольства України пропонує затвердити стандарт присвоєння номера для маркування продукції

У проекті наказу «Про затвердження Стандарту надання адміністративної послуги «Присвоєння номера для маркування продукції власного виробництва суб’єктам господарювання, які здійснюють консервне та пресервне виробництво із водних біоресурсів» Міністерство аграрної політики та продовольства України пропонує затвердити стандарт присвоєння номера для маркування продукції. До заяви на отримання цієї адмінпослуги суб’єкт господарювання повинен подати низку додаткових документів:
•? виписку з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб ? підприємців;
•? копію довідки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій;
•? копію експлуатаційного дозволу потужностей (об’єктів);
•? копію атестата акредитації виробничої лабораторії на право проведення вимірювань з галуззю акредитації ? для консервних виробництв.
«Тоді як у державі борються з непотрібними папірцями, Мінагрополітики пропонує запровадити низку додаткових документів», ? коментує Голова Держпідприємництва Михайло Бродський.
У Держпідприємництві бачать розбіжності між діями Мінагрополітики і завданням Президента та Уряду, які спрямовані на скасування та скорочення необхідності подання документів та відомостей, які містяться у державних реєстрах. За словами фахівців, органи державної влади можуть отримати цю інформацію у в порядку обміну даними.

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»