• Посилання скопійовано

Затверджено Ліцензійні умови для діяльності з виробництва теплової енергії та Порядок їх дотримання

Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, від 10.08.2012 р. №276 та №284

Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сфері комунальних послуг, Постановою від 10.08.2012 р. №276 затвердила:
1.  Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії).
Ліцензійні умови є обов'язковими для суб'єктів господарювання незалежно від їхньої організаційно-правової форми та форми власності, які провадять (мають намір провадити) госпдіяльність з виробництва теплової енергії.
2.  Порядок контролю за дотриманням ліцензіатами ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами, постачання теплової енергії.
Дія Порядку поширюється на всіх суб'єктів господарювання, ліцензована діяльність яких регулюється Комісією.

Автор: Царук Светлана

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»