• Посилання скопійовано

Як одержати алкотютюнову ліцензію

Які документи потрібні для одержання нової ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами?

Документи, потрібні для отримання нової ліцензії:
— заява на одержання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами;
— виписка або витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб ? підприємців;
— довідка податкової служби про реєстрацію електронних контрольно-касових апаратів (книг обліку розрахункових операцій), що знаходяться у місці торгівлі (для отримання ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями);
— документ, що підтверджує плату за ліцензію.
Плата за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами справляється щокварталу рівними частками і зараховується до місцевих бюджетів згідно з чинним законодавством.
Плата за ліцензію здійснюється суб’єктом господарювання безпосередньо до Державної казначейської служби України у районі за місцем торгівлі суб’єкта (код бюджетної класифікації 22011100).

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»