• Посилання скопійовано

Ліцензії на мовлення переоформлять безкоштовно

Заяви на переоформлення на безоплатній основі ліцензій на мовлення приймаються до 10 листопада 2012 р.

Закон про мови передбачає функціонування в Україні, крім державного, ще й регіональних мов — мов меншин, що традиційно використовуються у межах певної території держави.
У Перехідних положеннях Закону про мови передбачається внесення змін до Закону, зокрема, тепер, згідно зі ст. 10, вживання мов в інформаційній діяльності телерадіоорганізацій визначається ст. 24 Закону «Про засади державної мовної політики».
Оскільки згідно з п. 5 Прикінцевих положень Закону про мови Національна рада з питань телебачення і радіомовлення зобов'язана забезпечити в тримісячний строк приведення раніше виданих телерадіоорганізаціям ліцензій на мовлення у відповідність до вимог цього закону без додаткових витрат для ліцензіатів, то прес-служба Нацради повідомляє, що прийом таких заяв на безоплатній основі здійснюватиметься до 10 листопада 2012 р.
Нагадаємо, Закон «Про засади державної мовної політики» був підписаний 8 серпня і набрав чинності з 10 серпня 2012 року.

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»