• Посилання скопійовано

Уряд схвалив ліцензійні умови для промислового вилову водних біоресурсів за межами юрисдикції України

Дане рішення врегульовує проблемні питання, що виникали у суб'єктів господарювання під час здійснення ними промислового вилову водних біоресурсів за межами юрисдикції України

Кабмін постановою від 23.11.2016 р. № 845 затвердив Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з промислового вилову водних біоресурсів за межами юрисдикції України (завантажити).

Ці Ліцензійні умови встановлюють вичерпний перелік вимог, обов’язкових для виконання ліцензіатом, та вичерпний перелік документів, що додаються до заяви про отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з промислового вилову водних біоресурсів за межами юрисдикції України (далі — ліцензія).

Зокрема, до заяви про отримання ліцензії додаються:

Дія цих Ліцензійних умов поширюється на суб’єктів господарювання незалежно від їх організаційно-правової форми та форми власності, що зареєстровані в установленому законодавством порядку і провадять господарську діяльність з промислового вилову водних біоресурсів за межами юрисдикції України.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»