• Посилання скопійовано

Після змін в оргструктурі не забудьте звернутися до ДПС з відповідною заявою щодо ліцензії

У разі порушення термінів звернення до ДПС щодо зміни відомостей, зазначених у виданій суб'єкту господарювання ліцензії, така ліцензія буде анульована

Після змін в оргструктурі не забудьте звернутися до ДПС з відповідною заявою щодо ліцензії

Управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Вінницькій області, з метою упередження порушень законодавства суб'єктами господарювання, повідомляє, що відповідно до Закону України від 19.12.1995 р. №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва та обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального» у разі зміни відомостей, зазначених у виданій суб'єкту господарювання (у тому числі іноземному суб'єкту господарювання, який діє через своє зареєстроване постійне представництво) ліцензії (за винятком змін, пов'язаних з реорганізацією суб'єкта господарювання (у тому числі іноземного суб'єкта господарювання, який діє через своє зареєстроване постійне представництво) та/або зміною типу акціонерного товариства), суб'єкт господарювання зобов'язаний у місячний термін з дня внесення таких змін звернутися до органу, який видав ліцензію, з відповідною заявою.

Отже, якщо у ліцензіата за місцем реєстрації змінилась назва району, йому необхідно звернутись до державного реєстратора для внесення відповідних змін до реєстраційних даних. Також, якщо змінилась назва району за місцем торівлі, суб'єкту господарювання необхідно використовуючи свій «електронний кабінет», подати форму №20-ОПП із врахуванням змін та відповідно перереєструвати РРО (ПРРО).

Після цього, у місячний термін від дати внесення таких змін, ліцензіат зобов'язаний подати свою діючу ліцензію разом із заявою на переоформлення ліцензіїї до органу ліцензування, а саме до Головного управління ДПС у Вінницькій області та отримати ліцензію, оформлену на новому бланку з урахуванням змін.

Одночасно повідомляємо, що у випадку порушення термінів звернення до органу ліцензування щодо зміни відомостей, зазначених у виданій суб'єкту господарювання (у тому числі іноземному суб'єкту господарювання, який діє через своє зареєстроване постійне представництво) ліцензії, така ліцензія буде анульована.

Джерело: ДПС у Вінницькій області

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»