• Посилання скопійовано

ВРУ запровадила електронну форму виконавчого документу

Прийнятим 15 липня законом передбачена можливість видачі виконавчого документу в електронній формі. При цьому порядок пред’явлення до виконання вказаних документів визначатиметься Мін'юстом

ВРУ запровадила електронну форму виконавчого документу

Верховною Радою України прийнято Закон «Про внесення змін до Закону України "Про виконавче провадження" щодо запровадження електронної форми виконавчого документу» (Проект Закону зареєстровано за №3707).

Законом внесено до частини 3 статті 4 Закону України «Про виконавче провадження» зміни, якими передбачена можливість видачі виконавчого документу в електронній формі. При цьому, порядок пред’явлення до виконання вказаних документів визначатиметься Міністерством юстиції України.

Згідно із Законом, «Виконавчий документ може бути видано у формі електронного документа відповідно до законів України «Про електронні документи та електронний документообіг», «Про електронні довірчі послуги». Порядок пред’явлення до виконання виконавчих документів, виданих у формі електронного документа, визначається Міністерством юстиції України».

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»