• Посилання скопійовано

Скасування Господарського кодексу: що зміниться до ІІ читання у законопроєкті

Нардепи обговорили дефініції, які буде визначено у законопроєкті №6013 щодо основних термінів, що запроваджуються. Також учасники виокремили ключові тематичні блоки законопроєкту і основні напрями подальшої роботи

Скасування Господарського кодексу: що зміниться до ІІ читання у законопроєкті

У Комітеті Верховної Ради України з питань економічного розвитку 15 серпня 2023 року під головуванням заступника Голови Комітету Олексія Мовчана відбулося засідання Робочої групи з доопрацювання до другого читання проєкту Закону про особливості регулювання підприємницької діяльності окремих видів юридичних осіб та їх об’єднань у перехідний період (реєстр. №6013). Документ спрямований на запровадження ефективних механізмів контролю за використанням об’єктів державної та комунальної власності, тощо.

У засіданні робочої групи взяли участь представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Фонду державного майна України, Світового банку, органів судової влади, наукових установ, профільних асоціацій та інші стейкхолдери.

Члени робочої групи обговорили дефініції, які будуть визначені в цьому законопроєкті, зокрема щодо термінів: домогосподарство, підприємництво, суб’єкти великого, малого та мікропідприємництва тощо. Також учасники виокремили ключові тематичні блоки законопроєкту і основні напрями подальшої роботи робочої групи.

Підсумовуючи захід, голова робочої групи Олексій Мовчан запропонував провести найближчим часом чергову зустріч для продовження роботи над законопроєктом та узгодження пропозицій усіх зацікавлених сторін.

***

Читайте також:

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»