• Посилання скопійовано

Продовжено Угоду про поставки українських сталевих труб до Республіки Білорусь, Республіки Казахстан та Російської Федерації

Повідомлення про підписання Протоколу про внесення змін та доповнень до Угоди про регулювання поставок деяких видів сталевих труб, які походять з України, на території Республіки Білорусь, Республіки Казахстан та Російської Федерації

30 грудня 2011 року підписано Протокол про внесення змін та доповнень до Угоди про регулювання поставок деяких видів сталевих труб, які походять з України, на території Республіки Білорусь, Республіки Казахстан та Російської Федерації.

Протоколом передбачено продовження терміну дії Угоди на 2012 рік із визначенням річного розміру квоти на поставки деяких видів української трубної продукції: до Республіки Білорусь — 72 тис. тонн, Республіки Казахстан — 42 тис. тонн. У період з 1 січня 2012 року до 30 червня 2012 року товар поставляється на територію Російської Федерації обсягом 150 тис. тонн. Обсяг поставок товару на територію Російської Федерації з 1 липня 2012 року до 31 грудня 2012 року визначається за результатами консультацій у першому півріччі 2012 р.

 

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»