• Посилання скопійовано

Зміни до Митного кодексу щодо фінансової гарантії та реалізації інвестиційних проектів

Закон України від 06.09.2012 р. №5210-VI «Про внесення змін до Митного кодексу України»

Законом України від 06.09.2012 р. №5210-VI внесено зміни до Митного кодексу України, що стосуються, зокрема,фінансових гарантій та реалізації інвестпроектів .
Так, Законом установлено, що до 1 січня 2018 року звільняються від оподаткування ввізним митом при ввезенні на митну територію України та поміщенні у митний режим імпорту устаткування (обладнання) та комплектуючі вироби до них, що ввозяться суб’єктами господарювання виключно для реалізації інвестиційних проектів, схвалених відповідно до Закону України «Про стимулювання інвестиційної діяльності у пріоритетних галузях економіки з метою створення нових робочих місць», за умови що зазначені товари:
а) не є підакцизними;
б) виготовлені не більше трьох років до моменту державної реєстрації інвестиційного проекту та не були у використанні;
в) не виробляються в Україні та не мають аналогів в Україні.
Порядок ввезення, перелік та обсяги зазначених товарів з визначенням їх кодів згідно з УКТ ЗЕД затверджуються КМУ разом зі схваленням кожного окремого інвестиційного проекту.

Автор: Царук Светлана

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»