• Посилання скопійовано

За два роки ДФС у м. Києві зможе перевести сплату податків в онлайн, — прогноз від Л. Демченко

20 листопада під час Київського податкового форуму начальник ДФС у м. Києві Людмила Демченко розповіла про плани перевести сплату податків в онлайн-режим

За два роки ДФС у м. Києві зможе перевести сплату податків в онлайн, — прогноз від Л. Демченко

Податкова Києва за два роки зможе перевести сплату податків в онлайн, - про це повідомила начальник ГУ ДФС у м. Києві Людмила Демченко під час Київського податкового форуму 2018, який сьогодні, 20 листопада, проходить у столиці.

За словами керівника управління ДФС у м. Києві столичні платники податків дуже вимогливі, відкриті до нових технологій, готові швидко переходити до нових податкових сервісів. Тому податківці Києва вважають реальним за два роки перевести сплату податків у Києві в онлайн.

«В мене немає сумнівів, що це реально – за два роки попрощатися з паперами та повністю перейти до надання податкових послуг і сплати податків у онлайн режимі», - зазначила Людмила Демченко.

Також в ході дискусій на Форумі, Людмила Демченко закликала столичних підприємців до діалогу та співпраці.

«Зворотній зв’язок від платників дозволить впровадити ті електронні сервіси, які найбільш затребувані сьогодні. Ми закликаємо українських ІТ фахівців, які відомі по всьому світу – від Силіконової долини до Китаю – до співпраці. ДФС у місті Києві готова стати майданчиком для розробки, тестування та впровадження нових електронних сервісів», - зауважила головний податківець столиці.

Джерело: ГУ ДФС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»