• Посилання скопійовано

Увага! Нюанси поповнення рахунків СЕА ПДВ та СЕА РП СЕ наприкінці грудня

Сервіс інтеграції Казначейства з ДПС у частині обміну інформацією щодо єдиного рахунку, рахунків, відкритих в СЕА ПДВ та в СЕА РП СЕ, з 30 грудня 2023 року по 01 січня 2024 року буде відключений

Увага! Нюанси поповнення рахунків СЕА ПДВ та СЕА РП СЕ наприкінці грудня

Східне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків відповідно до листа Державної казначейської служби України від 12.12.2023 №11-06-06/23778 повідомляє про режим роботи банківської системи України та Казначейства в період завершення бюджетного 2023 року та на початку 2024 року.

Останнім банківським днем для зарахування платежів на рахунки, відкриті в Казначействі, буде 29 грудня 2023 року.

У період з 30 грудня 2023 року по 01 січня 2024 року включно міжбанківські платіжні операції через Систему електронних платежів Національного банку України (далі – СЕП НБУ) від Казначейства та/або на адресу Казначейства не здійснюватимуться (учасники СЕП НБУ не зможуть здійснювати платежі на адресу Казначейства, а Казначейство – на адресу учасників СЕП НБУ).

Сервіс інтеграції Казначейства з ДПС в частині обміну інформацією щодо єдиного рахунку, рахунків, відкритих в СЕА ПДВ та в системі електронного адміністрування реалізації пального та спирту етилового, з 30 грудня 2023 року по 01 січня 2024 року буде відключений.

У звичайному режимі Казначейство в СЕП НБУ почне працювати з 02 січня 2024 року. 

***

Читайте також: Як працюватиме Держказначейство наприкінці 2023-го та на початку 2024 року?

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»