• Посилання скопійовано

У нас хороших рішень для фінансування ЗСУ не залишилося, – Гетманцев

За словами Гетманцева, немає інших рішень для фінансування ЗСУ, крім податків: зробити детінізацію для цього недостатньо, вмикати друкарський станок та девальвувати гривню можновладці не збираються

У нас хороших рішень для фінансування ЗСУ не залишилося, – Гетманцев

В Україні не залишилося хороших рішень для фінансування Сил оборони.

Про це повідомив голова Комітету ВР з питань фінансової, податкової та митної політики Данило Гетманцев на Банківському форумі від ЕП, розповідає Економічна правда.

"Насправді у нас катастрофічна ситуація з видатками на фінансування для безпеки й оборони. У нас величезна діра в бюджеті, і це, певно, не десятки мільйонів, це сотні мільйонів. Це сотні мільярдів, які нам треба зібрати", - заявив він.

За його словами, немає інших рішень для фінансування Сил оборони, крім податків: зробити детінізацію для цього недостатньо, вмикати друкарський станок та девальвувати гривню можновладці не збираються.

"У нас фактично хороших рішень не залишилося. І ми з вами повинні бути свідомі в цьому", - заявив він.

***

Читайте таожДля збільшення доходів Держбюджету-2024 планується підвищити ставки ВЗ й акцизів, – Мінфін

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»