• Посилання скопійовано

Коригуючий коефіцієнт до ставок рентної плати за нафту і газовий конденсат за вересень 2012 р. — 1,1140

Встановлено величину коригуючого коефіцієнта до ставок рентної плати за нафту і газовий конденсат за вересень 2012 року

Відповідно до статті 259 Податкового кодексу України та положень пункту 15 підрозділу 10 розділу XX «Перехідні положення» Закону України від 22.12.2011 р. №4235-VI «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо перегляду ставок деяких податків і зборів» Мінекономрозвитку подає результати обчислення коригуючого коефіцієнту, який застосовується до ставок рентної плати за нафту та газовий конденсат, за вересень 2012 року.
Середня ціна однієї барелі нафти марки «Urals» обчислена стосовно щоденних котирувань ціни однієї барелі нафти марки «Urals» (Urals Northwest Europe Crude Oil Spot (USD) та Urals Mediterranean Crude Oil Spot (USD), які склалися на Міжнародній нафтовій біржі (International Petroleum Exchange — IPE), Великобританія, м. Лондон на момент завершення проведення торгів нафтою та оприлюднені Міжнародною інформаційною агенцією «Bloomberg», за вересень 2012 року дорівнює 111,400 дол./барель.
Коригуючий коефіцієнт за вересень 2012 року — 1,1140.

Джерело: Прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»