• Посилання скопійовано

Оприлюднено проект форм переліків користувачів радіочастотного ресурсу

ДФСУ оприлюднено проект, яким затверджуються форми переліків користувачів радіочастотного ресурсу – платників рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України

Оприлюднено проект форм переліків користувачів радіочастотного ресурсу

ДФСУ розробила та оприлюднила проект наказу Міністерства фінансів України "Про затвердження форм переліків користувачів радіочастотного ресурсу – платників рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України".

Проект розроблено з метою забезпечення виконання положень Податкового кодексу України.

Запропоновані форми переліків відповідають положенням законодавства з питань оподаткування рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України, сприятимуть здійсненню контролюючими органами ефективного контролю за додержанням платниками податків податкового законодавства, правильністю обчислення, повнотою і своєчасністю сплати рентної плати до державного бюджету.

Зауваження і пропозиції стосовно змісту регуляторного акту можна надсилати на адресу: avitenko@minrd.gov.ua, а також на адресу поштову Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.

На підставі: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»