• Посилання скопійовано

Приватні ВНЗ планують звільнити від сплати податку на нерухомість

У ВРУ зареєстровано законопроект №10273 щодо створення сприятливих умов для надання освітніх послуг закладами ВНЗ

Приватні ВНЗ планують звільнити від сплати податку на нерухомість

«Вісник. Офіційно про податки»

У Верховній Раді зареєстровано законопроект №10273 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо створення сприятливих умов для надання освітніх послуг закладами вищої освіти».

Документ передбачає звільнення вищих навчальних закладів недержавної форми власності від сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, та звільнення вищих навчальних закладів незалежно від форм власності і джерел фінансування від плати за землю.

Прийняття зазначеного законопроекту, на думку його авторів, відкриє нові перспективи для розвитку приватних вищих навчальних закладів та збільшення висококваліфікованих спеціалістів для різних галузей господарства та промисловості нашої держави.

Джерело: Вісник. Офіційно про податки

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»