• Посилання скопійовано

Як відображати у формі 1-ДФ суми відпусткових, які були нараховані у вересні за період жовтня?

Сума відпусткових відображається у податковому розрахунку за формою №1ДФ під ознакою доходу «101».

Якщо нарахування та виплата суми відпусткових було здійснено у ІІІ кварталі за період нарахувань ІV кварталу, то суму відпусткових слід відносити до податкового періоду ІІІ кварталу, тобто до періоду, в якому були проведені нарахування та виплата.
У графі 3а «Сума нарахованого доходу» відображається (за звітний квартал) дохід, який нараховано фізособі відповідно до ознаки доходу згідно з довідником ознак доходів.
У разі нарахування доходу його відображення у графі 3а є обов’язковим незалежно від того, виплачені такі доходи чи ні.
У графі 3 «Сума виплаченого доходу» відображається сума фактично виплаченого доходу платнику податку податковим агентом.
Заробітна плата, що виплачується у встановлені терміни у наступному місяці, має бути відображена у податковому розрахунку за той період, до якого входить попередній місяць, за який заробітну плату було нараховано.
У графі 4а «Сума нарахованого податку» відображається сума податку, нарахованого та утриманого з доходу, нарахованого платнику податку згідно із законодавством.
У графі 4 «Сума перерахованого податку» відображається фактична сума перерахованого податку до бюджету.

Джерело: ДФС у Львівській області

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»